Fasola Szparagowa Szechuańska

Fasola Szparagowa Szechuańska
Szechuan zielona fasola jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 108 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 98 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sosu hoisin, olej sezamowy, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasola Szparagowa Szechuańska, Fasola Szparagowa Szechuańska, oraz Fasola Szparagowa Szechuańska.

Instrukcje

1
Do średniego holenderskiego piekarnika, dodać 2 szklanki oleju rzepakowego i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj imbir i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
4
Dodaj czosnek i gotować przez 1 minutę lub aż okaże się jasnobrązowy; szybko dodać sos sojowy, sos chili, ocet winny ryżowy, hoisin, mirin, olej sezamowy i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos ChiliSos Chili
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Sos HoisinSos Hoisin
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
5
Smażyć fasolkę szparagową na oleju rzepakowym przez około 45 sekund lub aż fasola zmieni kolor na ciemnozielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
FasolaFasola
6
Wyjąć, odcedzić i dodać do sosu. Wrzucić i udekorować orzeszkami ziemnymi i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn