Fasola Szparagowa Szechuańska
Szechuan zielona fasola jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 108 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 98 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sosu hoisin, olej sezamowy, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasola Szparagowa Szechuańska, Fasola Szparagowa Szechuańska, oraz Fasola Szparagowa Szechuańska.
Instrukcje
Do średniego holenderskiego piekarnika, dodać 2 szklanki oleju rzepakowego i podgrzać do 350 stopni F.
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać 1 łyżkę oleju.
Dodaj imbir i saute przez 2 do 3 protokół.
Dodaj czosnek i gotować przez 1 minutę lub aż okaże się jasnobrązowy; szybko dodać sos sojowy, sos chili, ocet winny ryżowy, hoisin, mirin, olej sezamowy i kolendra.
Smażyć fasolkę szparagową na oleju rzepakowym przez około 45 sekund lub aż fasola zmieni kolor na ciemnozielony.
Wyjąć, odcedzić i dodać do sosu. Wrzucić i udekorować orzeszkami ziemnymi i pietruszką.