Fasola szparagowa słodko-kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj słodko-kwaśną zieloną fasolkę spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę w koszyku na parze ustawionym na dużym rondlu z wrzącą wodą. Para do jasnozielonego i chrupiącego, około 5 minut.
Na średniej patelni rozgrzać olej.
Dodać szalotkę i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 2 protokół.
Dodać ocet i cukier; wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Zdjąć z ognia i dodać fasolę. Doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać i podawać.