Fasola Szparagowa Południowa
Przepis Southern Green Beans jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 247 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szynki wiejskiej, ocet winny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Szparagowa Południowa, Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, oraz Fasolka szparagowa Południowa i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby pokryć fasolę.
Dodać cebulę i szynkę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować bardzo powoli do miękkości, o 1 godzinę, lub do smaku.
Zdjąć z ognia i wylać całą, z wyjątkiem jednej czwartej wody. Fasolę doprawić solą, pieprzem i octem.
Umieścić w misce i podawać łyżką szczelinową.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.