Fasola Szparagowa, Boczek I Szalotka Sauté

Fasola Szparagowa, Boczek I Szalotka Sauté
Zielona fasola, bekon i szalotka Sauté może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, fasolę, oscar mayer wybiera nieutwardzony bekon z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Zielona fasola, czerwona papryka i szalotka Sauté, Sałatka Ravioli Z Zieloną Fasolką I Szalotką, oraz Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż lekko zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wyjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj masło do patelni; gotować na średnim ogniu, aż się stopi. Wymieszać szalotki; gotować i mieszać 2 do 3 min. lub aż lekko zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Fasolę i boczek wymieszać; gotować 2-3 min. aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn