Fasola Szparagowa, Boczek I Szalotka Sauté
Zielona fasola, bekon i szalotka Sauté może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, fasolę, oscar mayer wybiera nieutwardzony bekon z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Zielona fasola, czerwona papryka i szalotka Sauté, Sałatka Ravioli Z Zieloną Fasolką I Szalotką, oraz Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż lekko zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Dodaj masło do patelni; gotować na średnim ogniu, aż się stopi. Wymieszać szalotki; gotować i mieszać 2 do 3 min. lub aż lekko zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Fasolę i boczek wymieszać; gotować 2-3 min. aż do ogrzania, często mieszając.