Fasola Po Pieczeniu

Fasola Po Pieczeniu
Fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 270 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz catsup, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola Po Pieczeniu.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Drenaż.
3
Umieść fasolę i sól wieprzową w dużym holenderskim piekarniku; przykryj wodą 2 cale nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu.
5
Wieprzowinę pokroić w 3 plastry i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Połączyć melasę, catsup, cukier, sos Worcestershire, musztarda, sól, pieprz, i cebula; dobrze wymieszać. Wymieszaj fasolę, sól wieprzową i reserved liquid.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać mieszaninę do 3-ćwiartkowej zapiekanki. Przykryć i piec w 250 przez 6 godzin. Odkryć i piec 1 dodatkową godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Magazyn