Fasola Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli po pieczeniu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 54 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, mocno brązowy cukier, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Lepsza Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola pieczona z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść garnek z grubym dnem (z pokrywką) na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, często mieszając, aż tłuszcz renderuje i boczek zaczyna chrupać, około 6-8 minut.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół więcej. Wymieszać w ketchup, przecier pomidorowy, brązowy cukier, ocet, Worcestershire, sól, pieprz, i cayenne i dobrze wymieszać. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół. Wymieszać fasolę, aż będzie dobrze pokryta, przykryć i piec w piekarniku przez 1 godzinę.
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj pieczenie, aż sos zgęstnieje i fasola zacznie brązowieć, o 15 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia co najmniej 15 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.