Fasola Po Pieczeniu

Fasola Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli po pieczeniu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 54 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, mocno brązowy cukier, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Lepsza Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola pieczona z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść garnek z grubym dnem (z pokrywką) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać boczek i gotować, często mieszając, aż tłuszcz renderuje i boczek zaczyna chrupać, około 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół więcej. Wymieszać w ketchup, przecier pomidorowy, brązowy cukier, ocet, Worcestershire, sól, pieprz, i cayenne i dobrze wymieszać. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół. Wymieszać fasolę, aż będzie dobrze pokryta, przykryć i piec w piekarniku przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj pieczenie, aż sos zgęstnieje i fasola zacznie brązowieć, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia co najmniej 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn