Fasola Pinto z Kielbasą

Fasola Pinto z Kielbasą
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego ? Fasola Pinto z Kielbasą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 278 kalorii , 20 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką kiełbasę z indyka, pomidory z puszki, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 67% . Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Best Darn Pot of Beans EVER — Fasola Pinto w stylu domowym z opcją szybkowaru , Fasola Pinto i Fasola Pinto .

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oleju, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić, aż się zarumieni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn