Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj fasolę Okie. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 7G tłuszczu i w sumie 245 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę, cebulę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Okie Dokie Dip Karczoch, Texas Caviar (Okie Style), oraz zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni lub holenderskim piekarniku gotuj mieloną wołowinę i cebulę, aż wołowina się zrumieni, a cebula zmięknie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kiełbasę i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Połącz brązowy cukier, musztardę, ocet i keczup; wymieszać z mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj całą fasolę i dobrze wymieszaj. Dusić bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, przez 2 do 2-1/2 godzin lub do zgęstnienia sosu.