Fasola Gigante

Fasola Gigante

Instrukcje

1
Wlać wystarczającą ilość wody na pokrycie fasoli przez 3 cale; niech moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Fasolę odsączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek i podsmażyć, aż cebula będzie złoty kolor, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj fasolę, 8 szklanek bulionu z kurczaka, pomidory z sokiem, octem, ouzo, oregano i pokruszoną czerwoną paprykę do garnka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, dodając więcej bulionu przez puchary, aby utrzymać fasolę zanurzoną i mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 godzin, w zależności od świeżości fasoli. Jeśli to konieczne, odkryć i gotować fasolę, aż mieszanina pomidorów zgęstnieje i ciecz jest nieznacznie zmniejszona, 10 do 15 minut. Fasolę doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: fasola może być wykonane do 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Fasolę przed kontynuowaniem, dodając więcej bulionu z kurczaka o 1/2 garści, jeśli fasola jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Posiekany świeży koperek wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
OuzoOuzo
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Podawać z ośmiornicą
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Serve with octopus
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia36
Magazyn