Fasola Fava z szynką
Fasola Fava z szynką to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 437 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, czosnek, szynka serrano, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Grillowana Fasola Fava dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu z lekko osoloną, wrzącą wodą, gotować fasolę, aż Skórki poluzują, około 2 minut.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą. Slip off skóry.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, o 4 protokół, lub do przezroczyste.
Dodać szynkę i czosnek, zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować przez około 2 minuty więcej, lub aż szynka zacznie brązowieć.
Dodać fasolę i wino. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wino zostanie prawie całkowicie zmniejszone, około 8 minut. Mieszamy wywar i gotujemy na wolnym ogniu przez około 10 minut, aż wywar zmniejszy się o połowę.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;