Fasola biała i zielona

Fasola biała i zielona
Biała i zielona fasola to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać miód, sól, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, Kurczak Zielony Chili z białą fasolą, oraz Duszona biała fasola z Zielonym Chile i ziołami.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj zieloną fasolkę. Gotować uncovered 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować na średnim ogniu około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn