Żurawina, kiełbasa i farsz jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 202 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, żurawinę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 569 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Nadzienie Z Kiełbasą Żurawinowo-Jabłkową, Farsz żurawinowy, jabłkowy i Kiełbasowy, oraz Farsz Z Jabłkami, Kiełbasą I Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować i mieszać kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, krusząc grubo, przez około 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Kiełbasę wyjąć do dużej miski łyżką szczelinową. Pusta miska smaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Na tej samej patelni roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać pory lub cebulę, jabłka, seler i przyprawy drobiu; gotować, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Seler
Cebula
Por
5
Dodać rozmaryn, suszoną żurawinę i gotowaną kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Rozmaryn
Kiełbasa
6
Całość wymieszać z kostkami suszonego chleba. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zwilżyć bulionem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rosół Z Kurczaka
Kostki Chleba
7
Stuff indyka z około 5 filiżanek do 14 funtów indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
8
Dodaj dodatkowy bulion z kurczaka, aby w razie potrzeby zwilżyć farsz. Pozostały farsz można piec w przykrytej zapiekance z masłem w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut. Odkryć i piec przez kolejne 15 minut do brązowego wierzchu.