Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Wild Mushroom pełnoziarniste farsz z estragonem spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 386 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz masło, seler, zapas indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farsz z porów, pieczarek i boczku z estragonem, Farsz Z Dzikich Grzybów, oraz Farsz Z Dzikich Grzybów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż kostki chleba na 2 dużych blach do pieczenia i piec przez około 15 minut, aż lekko jędrne i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tymczasem na dużej, głębokiej patelni roztopić 2 łyżki masła.
Dodać grzyby i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
11
Dodać pozostałe 6 łyżek masła i stopić, a następnie zeskrobać grzyby do miski. Wymieszać zioła i wywar z indyka, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.