Farsz Z Kiełbasą Z Indyka

Farsz Z Kiełbasą Z Indyka
Wilgotny farsz z kiełbasą z indyka jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 163 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 73 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pod ręką seler, przyprawę drobiową, farsz do chleba kukurydzianego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Moist turkey crown with chestnut truffle farsz, Indyk z farszem kiełbasianym, oraz Indyk z farszem kiełbasianym.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotować kiełbasę z indyka, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą miękkie; odcedzić. Wymieszać morele, pietruszkę, szałwię, przyprawę drobiową i pieprz; gotować 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Bulion rozpuścić we wrzącej wodzie; wymieszać z mieszaniną kiełbas. Wymieszać z farszem kukurydzianym; gotować i mieszać, aż ciecz się wchłonie. Delikatnie wymieszać z żurawiną; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Z Chleba KukurydzianegoFarsz Z Chleba Kukurydzianego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn