Farsz Z Kiełbasą Z Indyka

Farsz Z Kiełbasą Z Indyka
Wilgotny farsz z kiełbasą z indyka jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 163 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 73 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pod ręką seler, przyprawę drobiową, farsz do chleba kukurydzianego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Moist turkey crown with chestnut truffle farsz, Indyk z farszem kiełbasianym, oraz Indyk z farszem kiełbasianym.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotować kiełbasę z indyka, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą miękkie; odcedzić. Wymieszać morele, pietruszkę, szałwię, przyprawę drobiową i pieprz; gotować 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Bulion rozpuścić we wrzącej wodzie; wymieszać z mieszaniną kiełbas. Wymieszać z farszem kukurydzianym; gotować i mieszać, aż ciecz się wchłonie. Delikatnie wymieszać z żurawiną; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Z Chleba KukurydzianegoFarsz Z Chleba Kukurydzianego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn