Farsz z kiełbasą i grzybami

Farsz z kiełbasą i grzybami
Farsz z kiełbasą i grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.46 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka soli, masła, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, Farsz Z Dzikich Grzybów, oraz Farsz Z Dzikich Grzybów.

Instrukcje

1
Brązowa kiełbasa na dużej patelni, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić i odstawić.
3
Roztopić masło na patelni; dodać grzyby, cebula, i zielona cebula, i smażyć do miękkości. Wymieszać z kiełbasą, bulionem i pozostałymi składnikami. Łyżka 4 filiżanki farszu do indyka, w razie potrzeby; umieścić pozostały farsz do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w 375 przez 45 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Uwaga: bukiet ziół drobiowych zawiera 2 gałązki świeżej szałwii, rozmarynu i tymianku; można zastąpić 1 łyżeczkę każdego suszonego zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
RozmarynRozmaryn
DróbDrób
TymianekTymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn