Farsz z gruszek, grzybów i granatów
Farsz z gruszek, grzybów i granatów może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,14 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka śliwek, gruszki bartlett, sok z granatów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruszka Granat Farsz, Sałatka z granatów, gruszek i pistacji z kremowym sosem z granatów + tygodniowe Menu, oraz Farsz Kukurydziany Z Granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej w dużymkillet na dużym ogniu. Pieczarki,seler, szałwia i tymianek gotować, często mieszając, aż grzyby i seler zmiękną, 6-8 minut; doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski,dodać kostki bagietki, gruszkę, śliwki, bulion i sok.
Dobrze wymieszać i odpocząć, aż chleb wchłonie płyn.
Transferto 8 "x 8" naczynie do pieczenia; przykryć folią.
Piec 40 minut, usunąć folię i bakeuntil farszu nadmuchy, około 5 minut.