Farsz z cebuli perłowej i selera z jałowcem i czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj perłową cebulę i farsz selera z jałowcem i czosnkiem spróbować. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, łodygi selera, cebulę perłową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy, Pieczony Perłowy Dip Cebulowy, oraz Pieczenie Brokułów Z Cebulą Perłową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 do 350 (użyj temperatury indyka wymaga). W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i seler z masłem, aż warzywa zaczną brązowieć, o 12 protokół. Wymieszać z jałowcem, czosnkiem i pieprzem i gotować około 1 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać w grzankach i 1/3 szklanki natki pietruszki.
Bulion i jajko połączyć w małej misce, a następnie wymieszać z grzankami.
Łyżka farszu do 9-na 13-in. danie. Przykryć folią i piec do gotowania na parze, 30 minut. Odkryć i piec do złotego, 15 protokół. Roztrzepać natką pietruszki.
* Znajdź w alejce przypraw.
Dodać: do 1 dnia, zrobić farsz, włożyć do zapiekanki, przykryć i schłodzić.
Piec około 1 godziny przed odkryciem.