Farsz z cebuli perłowej i selera z jałowcem i czosnkiem

Farsz z cebuli perłowej i selera z jałowcem i czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj perłową cebulę i farsz selera z jałowcem i czosnkiem spróbować. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, łodygi selera, cebulę perłową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy, Pieczony Perłowy Dip Cebulowy, oraz Pieczenie Brokułów Z Cebulą Perłową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 do 350 (użyj temperatury indyka wymaga). W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i seler z masłem, aż warzywa zaczną brązowieć, o 12 protokół. Wymieszać z jałowcem, czosnkiem i pieprzem i gotować około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia i wymieszać w grzankach i 1/3 szklanki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Bulion i jajko połączyć w małej misce, a następnie wymieszać z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Łyżka farszu do 9-na 13-in. danie. Przykryć folią i piec do gotowania na parze, 30 minut. Odkryć i piec do złotego, 15 protokół. Roztrzepać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
* Znajdź w alejce przypraw.
6
Dodać: do 1 dnia, zrobić farsz, włożyć do zapiekanki, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Piec około 1 godziny przed odkryciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn