Farsz z boczku, grzybów i ostryg wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 484 kalorie, 11g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz cebulę, masło, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Farsz Z Boczku I Ostryg, Farsz Z Ostryg I Boczku, oraz Pieczony łosoś z boczkiem w sosie Pieczarkowo-ostrygowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Usuń boczek do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć. Rezerwy krople na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać masło do kapieli z boczku i rozpuścić na średnim ogniu. Gotować cebulę, czosnek, i grzyby w maśle i kapie, aż cebula karmelizuje, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego