Farsz Wegetariański
Farsz wegetariański to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ryż, chleb jednodniowy, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Podobne przepisy to Nadzienie Wegetariańskie Grzybowo-kasztanowe, Squash z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym, oraz Srebrny nadzienie kukurydziane z jabłkami, Wegetariańskie.
Instrukcje
Wymieszać chleb, śmietanę z zupy grzybowej, bulion warzywny, wodę, przyprawę do drobiu oraz sól i pieprz do smaku.
Dodaj dowolne lub wszystkie opcjonalne składniki zgodnie z potrzebami. Będzie lepki. Uformować bochenek i owinąć (nieprzywierającą, rozpyloną) folią do pieczenia.
Piec około godziny w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C). Można go pokroić jak klopsik i podawać.