Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj nadzienie orzechowe. Ten przepis służy 6. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 592 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem niezłe. Farsz Morelowo-Orzechowy, Farsz Żurawinowo-Orzechowy, oraz Kulki Do Nadziewania Orzecha Włoskiego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na małej patelni podsmaż cebulę i czosnek na maśle do miękkości. W misce wymieszać bułkę tartą, orzechy włoskie, ser, rozmaryn, sól i pieprz; wymieszać z cebulą. Ubij jajka i bulion; dodaj do mieszanki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Krótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieś do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w 350° przez 35-40 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do zrumienienia.