Farsz na zakwasie z kiełbasą, jabłkami i złotymi rodzynkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj farsz na zakwasie z kiełbasą, jabłkami i złotymi rodzynkami. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać bulk wieprzowina śniadanie kiełbasa, cebula, bulion z kurczaka o niskiej soli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Farsz na zakwasie z kiełbasą z szałwii i jabłkami, Farsz ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 177°.
Rozłóż kostki chleba w jednym layeron duża obramowana blacha do pieczenia.
Piec do złocistego, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut.
Przełożyć chleb do bardzo dużej miski.
Sautésausage w ciężkiej dużej patelniprzez średnim ogniu aż gotowane przez, rozpadając się na małe kawałki z powrotem widelca, 8 do 10 protokół. Za pomocą slottedspoon, przenieść kiełbasę do miski z kub chlebowych.
Dodaj cebulę i seler do kapiącychw patelni; sautéuntil złoty brąz, about12 protokół.
Przenieść do miski z chlebem-kiełbasąmixture (nie czyścić patelnię).
Roztopić 2 łyżki masła w tym samymkillet na średnim ogniu.
Dodać jabłka; smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Doprawić mieszanką chlebową; wymieszać z rodzynkami.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masław tej samej patelni na małym ogniu.
Dodaj 2 łyżki szałwii; wymieszać 30 sekund.
Dodaj sagebutter do miski z mieszanki chleb kiełbasa; wrzucić do mieszanki. Doprawić farszem solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Obficie masło15 x 10 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Jajka bulionu ubić w średniej misce; dodać do farszu i wymieszać.
Przenieść do przygotowanego bakingdish.
Piec farsz odkryte, aż top jestgolden i chrupiące w miejscach, 45 minut do 1hour.
Odstawić 10 do 15 minut i służyć.