Farsz na zakwasie z kiełbasą, jabłkami i złotymi rodzynkami

Farsz na zakwasie z kiełbasą, jabłkami i złotymi rodzynkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj farsz na zakwasie z kiełbasą, jabłkami i złotymi rodzynkami. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać bulk wieprzowina śniadanie kiełbasa, cebula, bulion z kurczaka o niskiej soli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Farsz na zakwasie z kiełbasą z szałwii i jabłkami, Farsz ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w jednym layeron duża obramowana blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec do złocistego, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć chleb do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Sautésausage w ciężkiej dużej patelniprzez średnim ogniu aż gotowane przez, rozpadając się na małe kawałki z powrotem widelca, 8 do 10 protokół. Za pomocą slottedspoon, przenieść kiełbasę do miski z kub chlebowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj cebulę i seler do kapiącychw patelni; sautéuntil złoty brąz, about12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść do miski z chlebem-kiełbasąmixture (nie czyścić patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Roztopić 2 łyżki masła w tym samymkillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Dodać jabłka; smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10
Doprawić mieszanką chlebową; wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
11
Roztopić pozostałe 2 łyżki masław tej samej patelni na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj 2 łyżki szałwii; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
13
Dodaj sagebutter do miski z mieszanki chleb kiełbasa; wrzucić do mieszanki. Doprawić farszem solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Obficie masło15 x 10 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
15
Jajka bulionu ubić w średniej misce; dodać do farszu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Przenieść do przygotowanego bakingdish.
17
Piec farsz odkryte, aż top jestgolden i chrupiące w miejscach, 45 minut do 1hour.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Odstawić 10 do 15 minut i służyć.
19
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia9
Magazyn