Farsz Grzybowy

Farsz Grzybowy
Farsz grzybowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, seler, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Grzybowy, Farsz Grzybowy, oraz Farsz Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, roztopić masło na średnim ogniu. Seler, cebulę i grzyby gotować na maśle około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać w połowie grzanek. Gotować, często mieszając, aż równomiernie wymieszane i grzanki zmiękną. Wymieszać pozostałe grzanki i składniki. Stuff indyka tuż przed pieczeniem. Lub łyżka farszu do nasmarowanej 3-quart zapiekanka lub 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia; przykryć i piec w 163° przez 30 minut, a następnie odkryć i piec 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn