Farsz Grzybowo-porowy
Farsz z grzybami i pora może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pora, bulion grzybowy, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Farsz Grzybowo-Porowy, Farsz Grzybowo-porowy, oraz Farsz z pora i dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Gotować grzyby, por, czosnek i seler, aż zmiękną i zaczynają brązowieć, o 5 protokół. Umieścić mieszaninę w dużej misce; dodać chleb.
Wymieszać bulion, jajka, sól, pieprz i pietruszkę w małej misce i zalać chlebem. Wrzucić, aż chleb jest moczony, a następnie przekształcić w natłuszczonej 9-na 13-in. naczynie do pieczenia.
Upiecz farsz, aż poczuje się jędrny w dotyku i zaczyna brązowieć na wierzchu, około 45 minut.