Farsz do kiełbas i grzybów
Need a dairy free side dish? Farsz z kiełbasą i grzybami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udać się do sklepu i odebrać rozmaryn, olej roślinny, chleb ), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz włoski z kiełbasą, grzybami i kasztanami, Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, oraz Farsz Grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb ułożyć w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia. Odstawić.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Umieścić kiełbasę w dużej misce.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i grzyby; przykryć i gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z tymiankiem i 4 kolejnymi składnikami (tymianek przez pieprz).
Dodać mieszankę cebuli, chleb, i pietruszka do kiełbasy; wrzucić delikatnie połączyć.
Dodajemy wywar z indyka domowej roboty i mieszamy do wilgotności.
Zwiększenie temperatury pieca do 35
Łyżka mieszaniny chleba do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 15 minut. Odkryć i piec dodatkowe 20 minut lub aż top jest chrupiący.