Farsz Do Chleba Wiejskiego

Farsz Do Chleba Wiejskiego
Farsz do chleba wiejskiego to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Farsz Do Chleba Wiejskiego, Farsz wiejski z kozim serem, kapustą i boczkiem, oraz Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Chleb pokroić w dużą kostkę i rozłożyć na blasze do pieczenia. Pozostaw je odkryte na noc, aby stały się nieświeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki masła. Po rozpuszczeniu dodać grzyby, seler i cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż wszystkie warzywa zmiękną, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Ostudzić na kilka minut.
6
W dużej misce, połączyć chleb, gotowane warzywa i kasztany wodne. Rzucać, aby połączyć. W osobnej misce ubijamy jajka z bulionem, pietruszką, sosem sojowym i sokami cytrusowymi. Wchodzisz do mieszanki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha, dodaj więcej bulionu lub trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Można przykryć i schłodzić na noc, aż będziesz gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Najpierw niech osiągnie temperaturę pokojową.
10
Przykryć patelnię folią i włożyć do piekarnika na 20 do 25 minut. Odkryć i gotować, aż top jest rumiane, o innym 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Pozostaw na 5 minut przed podaniem. Rezerwa 1 filiżanka do innego użytku w razie potrzeby, takich jak rundy 2 przepis Dziękczynienia Pie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn