Farsz do chleba kukurydzianego z ziołami i boczkiem

Zioła i boczek kukurydziany chleb farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, tłuszcz z pieczonego indyka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadzienie z chleba kukurydzianego, wiśni i boczku, Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego, oraz Polędwiczki wołowe zawinięte w boczek z farszem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325° F. i posmaruj 4-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Pokrój chleb kukurydziany na 1/2 cala kostki i suszyć w 2 dużych płytkich patelni do pieczenia w piekarniku 20 minut.
Wyjmij chleb kukurydziany z piekarnika i pozostaw piekarnik w temperaturze 325° F. grubo posiekaj osobno seler, cebulę i boczek.
W dużym, głęboka patelnia sauté boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Dodać zioła, sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając, 1 minutę.
W dużej misce wymieszać chleb kukurydziany i mieszaninę boczku i przenieść do naczynia do pieczenia. Farsz można przygotować do tego punktu 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić przed schłodzeniem, przykryć.
Wywar lub bulion zalać farszem i piec, przykryty, 1 godzinę.
Mżawka zarezerwowany tłuszcz lub masło nad farszem i piec, Odkryte, w górnej trzeciej piekarnika 30 minut więcej, lub do góry jest złoty.