Farsz chlebowy z kiełbasą i zakwasem

Farsz chlebowy z kiełbasą i zakwasem
Kiełbasa i chleb na zakwasie farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, seler, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Do Kiełbas Na Zakwasie, Wegański Farsz Do Kiełbasek Na Zakwasie, oraz Farsz na zakwasie z gruszkami i kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż chleb w pojedynczych warstwach na 2 patelniach z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
3
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do złotego koloru, obracając Patelnie po 10 minutach. Wyłącz piekarnik; pozostaw patelnie w piekarniku na 30 minut lub do momentu, gdy chleb będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę i seler; gotować 11 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
6
Warzywa przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj kiełbasę do patelni. Zwiększyć ciepło; smażyć 8 minut lub aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Kiełbasę wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; dodać kiełbasę do mieszanki warzywnej. Wymieszać w chleb, zioła, i pieprz; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
ChlebChleb
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
9
Połączyć bulion, 1 szklanka wody i jajko, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
JajkoJajko
10
Mieszanka bulionu mżawka nad mieszaniną chleba; wrzucić. Wymieszać łyżkę do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut. Odkryć i gotować 20 minut lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia8
Magazyn