Farro z koprem włoskim i marchewką
Farro z koprem włoskim i marchewką to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, marchew, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Sałatka Farro z koprem włoskim i rukolą, oraz Sałatka Z Pieczonego Kopru Włoskiego I Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć zimną wodą w misce i namoczyć 30 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Doprowadzić farro, czas, i woda (2 szklanki) do wrzenia w 4-quart ciężki garnek, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż Farro jest tender, 15 do 20 protokół.
Podczas gdy farro gotuje, czosnek mielony i zacieru do pasty z 1/4 łyżeczki soli za pomocą dużego ciężkiego noża.
Przełożyć do dużej miski i dodać koper włoski, oliwki, oliwę, ocet, pieprz, a pozostałe 1 1/4 łyżeczki soli.
Marchew pokroić w długie ukośne plastry o grubości 3/4 cala za pomocą krajalnicy, a następnie za pomocą noża pokroić plastry w pałeczki zapałkowe o grubości 3/4 cala.
Dodaj marchew do mieszanki kopru włoskiego wraz z odsączonym farro i pietruszką, rzucając, aby dobrze połączyć.
Farro z koprem włoskim i marchewką można zrobić 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.