Farro Minestrone z brukselką, dyni i kasztany może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orkisz, cebula, dyni i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dressing z brukselką i dyni, Boczek Brukselka Butternut Squash Flatbread, oraz Jeden patelnia Cytrynowy kurczak z dyni i brukselką.
Instrukcje
1
Orkiszowe umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej orkiszu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orkisz
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić; odstawić.
3
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Dodaj cebulę, marchew, seler, pancetta, i czosnek; smażyć 8 minut lub aż mieszanina jest bardzo pachnące i zaczyna brązowieć. Wymieszać w bulionie i winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Marchew
Seler
Czosnek
Bulion
Cebula
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać kasztany, Kabaczek, brukselkę i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Wymieszać z orkiszem i pomidorami; przykryć i gotować 10 minut. Chochla około 1 szklanki zupy do każdej z 6 misek; posypać równomiernie serem.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.