Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Farro Lidii Bastianich z Tunanem i pomidorami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka farro, pulchne ząbki czosnku, płatki peperoncino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 50 kobiet w jedzeniu - Lidia Bastianich-słodkie i S, Sałatka Tunan I Farro, oraz One-Pan Farro z pomidorami.
Instrukcje
1
Farro wrzucić na sito i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Odcedzić, a następnie wrzucić do dużego garnka, wraz z 6 szklankami wody, liśćmi laurowymi, 1/2 łyżeczki soli i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i częściowo przykryć. Gotować, aż ziarna są gotowane przez, ale są jeszcze trochę al dente, o 30 protokół. Większość płynu powinna zostać wchłonięta, ale spuścić wodę, która pozostała. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Tymczasem, dodać 1/3 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni ustawić na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna migotać, dodać czosnek i peperoncino, mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina jest bardzo pachnące, 30 sekund do minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać pomidory, 2 łyżeczki soli i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(albo Zwykłe)
5
Niech mieszanina pęcherzyków przez około pięć minut, mieszając od czasu do czasu.
6
Podczas gotowania, osuszyć puszki tuńczyka i użyć palców do płatków tuńczyka na 1/2-calowe kawałki. Po pomidory gotowane przez pięć minut, dodać płatki tuńczyka na patelni. Ostrożnie wymieszaj mieszaninę, aby nie rozbijać zbytnio tuńczyka. Gotować, ostrożnie mieszając co minutę, przez kolejne pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Zmniejszyć ogień do średniego i wlać pozostałą oliwę z oliwek (około 3 łyżki stołowe). Wymieszać w farro, i gotować, aż farro jest bardzo gorące i pokryte sosem, o jedną minutę. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Farro
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
(albo Zwykłe)
8
Udekorować natką pietruszki i podawać natychmiast.