Farro & Sun-Suszone Placki Pomidorowe

Farro & Sun-Suszone Placki Pomidorowe
Farro & Sun-Suszone placki pomidorowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka parmezanu, farro, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj farro i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziarna są powlekane i zaczniesz słyszeć dźwięk popping. Wymieszać w cebuli i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
FarroFarro
CebulaCebula
3
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta i Farro jest gotowane przez ale al Dente, o 12 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
FarroFarro
4
Przenieść farro do miski niech ostygnie około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać parmezan, suszone pomidory, natkę pietruszki i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JajkoJajko
6
Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na około 15 minut.Tymczasem ciepło około ¼ cala oleju roślinnego w dużej patelni non-stick lub żeliwa ustawione na średnim ogniu aż do bardzo gorąco, ale jeszcze nie palenie. Używając dużej łyżki, Wrzuć ciasto na 2-łyżkowe kopce do oleju. Za pomocą małej szpatułki lub noża do masła delikatnie spłaszczyć każdą kopiec i smażyć na złoty kolor, około 4 minut z każdej strony, ostrożnie obracając raz (dostosuj ciepło, jeśli zbyt szybko brązowieje).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MasłoMasło
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić większą ilością soli i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn