Farina Smażona Na Patelni
Smażona Farina może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Farina nie jest tylko na śniadanie!, Farina Z Morelami I Migdałami Przepis, oraz Babeczki Cynamonowe Jagodowe Farina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do duszenia. (Nie gotować.) Stopniowo dodawać farinę, ciągle mieszając. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodaj 3/4 szklanki sera i musztardy, mieszając, aż ser się rozpuści.
Dodać substytut jajka i sól; dobrze wymieszać trzepaczką.
Rozprowadzić mieszaninę farina w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać mieszanką farina.
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub aż zestaw. Kryj się i wyluzuj.
Usuń farinę z naczynia i pokrój na 8 kwadratów. Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj 4 kwadraty farina. Gotować 3 do 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi kwadratami Fariny.
Podawać farinę z salsą bez soli, w razie potrzeby.