Farfalle z wędzonym łososiem i groszkiem
Farfalle z wędzonym łososiem i groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 466 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka farfalle, pieprz, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farfalle Z Łososiem, Miętą I Groszkiem, Kremowe Farfalle z łososiem i groszkiem, oraz Farfalle ze szparagami i wędzonym łososiem.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodaj szalotki; saute 1 do 2 minut lub do miękkości.
Dodać groszek; saute 2 dodatkowe minuty. Wymieszać bulion, wódkę i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 minuty.
Połączyć mleko i mąkę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do mieszaniny warzyw na patelni i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z wędzonym łososiem.
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Aby służyć, umieścić makaron w misce do serwowania; dodać mieszaninę łososia, i wrzucić lekko.