Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem
Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka ząbków czosnku, pieprzu, makaronu farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem, Farfalle Z Kurczakiem, Pomidorami, Karmelizowaną Cebulą I Kozą C, oraz Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia z 1 łyżką soli.
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i oregano; smażyć 12 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj pomidory i ocet; smażyć 3 minuty lub aż pomidory zaczną mięknąć.
Dodać makaron i szpinak; gotować 1 minutę.
Wyjąć z ognia i wymieszać Parmigiano-Reggiano, pozostał 1 łyżka oleju, pozostały 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.