Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj chłodnej zupy pomidorowej. Ten przepis zawiera 9 porcji z 143 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Fajna Jadeitowa Zupa, Chłodna Zupa Melonowa, oraz Fajna Zupa Ogórkowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze przykryć i przetworzyć 1 szklankę soku pomidorowego i połowę pomidorów, ogórków, papryki, cebuli, czosnku i tymianku, aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Gałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny