Fajna Pizza Wegetariańska
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać fajne Veggie Pizzan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek śmietankowy, majonez, zioło koperkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Pizza Wegetariańska, Pizza Wegetariańska, oraz Bardzo Veggie Pizza Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na lekko nasmarowanej patelni 9x13 cali lub okrągłym kamieniu do pizzy 13 cali ułóż ciasto półksiężycowe w jednej warstwie. Uszczypnij krawędzie ciasta.
Piec przez 12 minut, lub aż stanie się złotobrązową skórką.
Wyjąć skórkę z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, majonez i koperek. Równomiernie rozprowadzić mieszankę twarogu na skórce.
Posypać polewy na wierzchu serek. Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić rozprzestrzenianie się zagęścić.
Schłodzoną pizzę pokroić w kliny lub kwadraty nożem do pizzy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon