Fajita Hamburgery Z Indyka

Fajita Hamburgery Z Indyka
Przepis Fajita hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bułek hamburgerowych, sól, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fajita Hamburgery Z Indyka, Fajita Hamburgery Z Indyka, oraz Fajita Burgers.

Instrukcje

1
Połącz salsę tomatillo, posiekane awokado i kolendrę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
2
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż okruchy środka 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać 1/2 łyżeczki przyprawy fajita i 1/8 łyżeczki soli. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
PaprykaPapryka
CebulaCebula
SólSól
5
Połączyć bułkę tartą, mieszanka cebuli, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki przyprawy fajita, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pasta pomidorowa, indyk, i białko jaja w dużej misce. Za pomocą wilgotnych rąk podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdą z nich w patty o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podgrzać patelnię na średnim ogniu. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać paszteciki; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
8
Umieścić 1 patty na dolnej połowie każdej bułki. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżki mieszanki salsy; top z pozostałych połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn