Fajita Hamburgery Z Indyka
Przepis Fajita hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bułek hamburgerowych, sól, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fajita Hamburgery Z Indyka, Fajita Hamburgery Z Indyka, oraz Fajita Burgers.
Instrukcje
Połącz salsę tomatillo, posiekane awokado i kolendrę; odstawić.
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż okruchy środka 1 szklankę.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać 1/2 łyżeczki przyprawy fajita i 1/8 łyżeczki soli. Super.
Połączyć bułkę tartą, mieszanka cebuli, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki przyprawy fajita, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pasta pomidorowa, indyk, i białko jaja w dużej misce. Za pomocą wilgotnych rąk podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdą z nich w patty o grubości 3/4 cala.
Podgrzać patelnię na średnim ogniu. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Umieścić 1 patty na dolnej połowie każdej bułki. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżki mieszanki salsy; top z pozostałych połówek bułki.