Fabryka Serników Oryginalny Sernik

Fabryka Serników Oryginalny Sernik
Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake robiony W Domu, Sernik Fabryka Kluczy Sernik Limonkowy -- Moja Wersja, oraz Fabryka Serników Oreo Cheesecake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść dużą patelnię wypełnioną 1/2 cala wodą w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Okruchy krakersów wymieszać z cynamonem, dodać margarynę. Naciśnij crust na dnie i 2/3 drogi się 9-calowy springform pan wyłożone pergaminem. Owiń duży kawałek folii wokół dna patelni. Zamrażać do momentu przygotowania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Wykonaj nadzienie: użyj miksera elektrycznego, aby wymieszać ser śmietankowy, cukier, śmietanę i wanilię. Zmiksować na gładką i kremową masę. Zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Jajka ubić w misce, dodać do masy serowej. Mieszamy aż do momentu włączenia jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wyjąć skórkę z zamrażarki i wlać nadzienie. Sernik starannie ułożyć do rozgrzanej kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
WodaWoda
5
Piec przez 12 minut; obrócić piekarnik do 177° i piec, aż wierzch sernika zmieni kolor na złoty, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ciasto do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
Połączyć śmietanę z cukrem; rozprowadzić na cieście. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn