Fabryka Serników Oryginalny Sernik
Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake robiony W Domu, Sernik Fabryka Kluczy Sernik Limonkowy -- Moja Wersja, oraz Fabryka Serników Oreo Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Umieść dużą patelnię wypełnioną 1/2 cala wodą w piekarniku.
Okruchy krakersów wymieszać z cynamonem, dodać margarynę. Naciśnij crust na dnie i 2/3 drogi się 9-calowy springform pan wyłożone pergaminem. Owiń duży kawałek folii wokół dna patelni. Zamrażać do momentu przygotowania nadzienia.
Wykonaj nadzienie: użyj miksera elektrycznego, aby wymieszać ser śmietankowy, cukier, śmietanę i wanilię. Zmiksować na gładką i kremową masę. Zeskrobać boki miski.
Jajka ubić w misce, dodać do masy serowej. Mieszamy aż do momentu włączenia jajek.
Wyjąć skórkę z zamrażarki i wlać nadzienie. Sernik starannie ułożyć do rozgrzanej kąpieli wodnej.
Piec przez 12 minut; obrócić piekarnik do 177° i piec, aż wierzch sernika zmieni kolor na złoty, 50 do 60 minut.
Wyjąć ciasto do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Połączyć śmietanę z cukrem; rozprowadzić na cieście. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.