Fabienne ' s Black Olive and Curry Deviled Eggs
Fabienne ' s Black Olive and Curry Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 60 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka ząbku czosnku, musztarda dijon, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Oliwkowe Jajka Zapiekane, Oliwkowo-ziołowe jajka, oraz Go Green (Olive) Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z majonezem, oliwkami, musztardą, sokiem z cytryny, curry, cebulą w proszku, octem i czosnkiem.
Białka ułożyć na półmisku. Wymieszać żółtko na połówki białka.