Extra Easy Pumpkin Cookies
Extran Easy Pumpkin Cookies to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz jajka, mielone goździki, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Extra Smooth Pumpkin Pie, Wyjątkowo Łatwa Pizza, oraz Ekstra Łatwa Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować dwie blachy do pieczenia.
Beat Dynia, jajka, mus jabłkowy, i wanilia razem w dużej misce do mieszania. Wymieszać ciasto mix, cynamon, gałka muszkatołowa, i goździki, aż dobrze wymieszane i kremowy. Drop przez łyżki na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą twarde, gdy lekko dotknięte, 8 do 10 minut. Fajne na stojakach.