Sałatka z tuńczyka i makaronu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, ser cheddar, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ewakuacyjna Sałatka Z Tuńczykiem I Makaronem, Sałatka Pastan i tuńczyk (Ensalada de Pasta y Atún), oraz Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
3
W dużej misce, połączyć makaron, jajka, tuńczyk ser Cheddar, seler, cebula, pieczona czerwona papryka, i fasola lima.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)