Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Eureka Tiki Punch. Ten przepis służy 40 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kilka mniejszych bloków, miód, kółka z cytryną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Eureka Tiki Punch, Mai Tai Tiki Pops, oraz Tort Koktajlowy Tiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu połącz miód z wodą i gotuj na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
W pojemniku, który zawiera co najmniej 9 ćwiartek, połącz mieszaninę miodu, rum, sok z cytryny, Chartreuse, wodę i Bittersy i mieszaj, aż do całkowitego wymieszania. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Chartreuse
Sugestia Podania: Staroświecka Lub Schłodzona
Miód
Woda
Miód Cytrusowy
4
Aby służyć, wlać mieszaninę do jednej lub więcej misek ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wlać piwo imbirowe i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ginger Ale
6
Dodaj lód i udekoruj kółkami cytryny, gałązkami mięty i jadalnymi kwiatami. Chochla do kubków tiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty Jadalne
Cytryna
Mięta
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
1
Chcesz podpalić to dziecko? Oto zalecana technika Martina Cate: będziesz potrzebował 1-calowego kwadratu białego chleba, pozostawionego do wyschnięcia na noc. Chleb namoczyć w wyciągu z cytryny, a następnie umieścić w wydrążonej łupinie wapiennej. Unieś wapienny kadłub w stemplu i użyj długiego zapałki lub zapalniczki, aby go podpalić. Stworzy to dramatyczny wysoki żółty płomień. Pamiętaj tylko, aby mieć pod ręką dzban wody i szczypce! Jeśli chleb zacznie czernieć i pachnieć tostami, chwyć go szczypcami i zanurz w wodzie, aby ugasić płomień.