Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Escabeche może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, cukier, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Spróbuj Escabeche, ESCABECHE, oraz Escabèche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przynieś 12 szklanek wody do wrzenia w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kapustę; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
4
Kapustę odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na Pizzocheri
5
Kapustę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać jicama i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jicama
7
Skropić mieszaniną soku; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.