Envy Green Brussels Sprout Eyeballs
Przepis Envy Green Brussel Sprout Eyeballs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, brukselkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza, Oozy Green Eyeballs, oraz Zielony kleik z gałkami ocznymi.
Instrukcje
Odciąć i wyrzucić końcówki łodygi z brukselki; spłukać kiełki.
Na patelni 10-do 12-calowej, połączyć oliwę z oliwek i 3/4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj kiełki, przykryć, zmniejszyć ogień do medium, i wstrząsnąć patelni od czasu do czasu, aż kiełki będą miękkie po przekłuciu, 8 do 14 minut. Odsączyć i wymieszać z pomidorami i octem.
Wlać do miski i dodać sól i pieprz do smaku.