English Pub Sałatka ziemniaczana z ogórkiem i boczkiem
English Pub Sałatka ziemniaczana z ogórkiem i boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, seler, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka z ogórków angielskich, Gotowanie na otwartym ogniu: angielski boczek, Por i zupa ziemniaczana, oraz English Tea Cucumber Sandwiches.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i schłodzić. Ziemniaki posiekać i przelać do dużej miski sałatkowej.
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszyć boczek, gdy ostygnie.
Do ziemniaków wymieszać majonez, pokruszony boczek, ogórek, czerwoną cebulę, 3 posiekane jajka, seler, 1/2 szklanki natki pietruszki i 1 łyżkę papryki. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Udekoruj sałatkę plastrami ugotowanego na twardo jajka, 3 gałązkami świeżej pietruszki i szczyptą papryki.