Energy Shake

Energy Shake
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały napój 30? Energy Shake może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz banana, sok pomarańczowy, liście jarmużu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Strawberry Protein Energy Smoothie / High Protein Energy Shake, Energy Shake, oraz Energy Shake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok pomarańczowy, banan, posiekany jarmuż, kiwi i posiekane daktyle w blenderze. Puree, aż będzie gładka, zatrzymując i skrobanie w dół boki blendera w razie potrzeby. Podzielić na dwie 12-uncji szklanki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
BananBanan
DaktyleDaktyle
JarmużJarmuż
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn