Enchiladas z indyka z kwaśną śmietaną
Przepis Turcja Enchiladas z kwaśną śmietaną może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 610 kalorii, 26g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, średnio gorącą salsę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kwaśna Śmietana Enchiladas, Kwaśna Śmietana Enchiladas, oraz Enchiladas Ze Śmietaną Wołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać indyka, śmietanę, 2 szklanki rozdrobnionego sera i sól.
Rozgrzać olej na patelni o średnicy od 8 do 10 cali na małym ogniu. Zanurz tortille, po kolei, w gorącym oleju tylko do kulejącego, o 5 sekund.
Napełnij tortille równo mieszanką z indykiem, zwinąć i ułożyć obok siebie, zszywać w dół, w naczyniu do pieczenia 9 - przez 13-calowe.
Salsę wylać równomiernie na wierzch.
Piec w piekarniku 350 do nagrzania, o 20 protokół. W razie potrzeby, posypać więcej rozdrobnionego sera na gorące enchiladas przed podaniem.