Enchiladas na brunch
Brunch Enchiladas może być właśnie tym przepisem bezglutenowym , którego szukałeś. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przystawka ma 313 kalorii , 13 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką łagodny sos taco, tortille kukurydziane, tortille kukurydziane i kilka innych składników, możesz go zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 30 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Ta ocena nie jest tak imponująca. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Enchiladas Verdes (zielone enchilady) , Lemon Brunch Cake i Low Carb Brunch Burger .
Instrukcje
Wymieszaj pierwsze sześć składników, nakładając łyżką 1/2 szklanki na środek każdej tortilli.
Umieścić, stroną ze szwem do dołu, w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Na wierzchu polać sosem taco.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.
Jeśli chcesz, podawaj ze śmietaną.