Enchilada Chicken Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.01 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, kolendra, szalotki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Open faced Indyk żurawina Enchilada melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Pikantna kanapka z grillowanym serem z kurczaka orzechowego (aka Chicken Satay Melt).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.